Menu2019-02-07T13:12:12+00:00

MENU VAN DE CHEF

DRIE GANGEN €35,-

VIER GANGEN €40,-

VIJF GANGEN €47,-

VOORGERECHTEN

COCKTAIL VAN HOLLANDSE GARNALEN €14,-

MET SCHUIM VAN KERRIE EN KOKOS

CRÈME BRULÉE VAN EENDENLEVER €14,-

MET GEROOKTE EEND EN POMPOEN

CARPACCIO €11,-

MET TRUFFELMAYONAISE EN OUDE LAGERWEIJ KAAS  (OPTIONEEL EENDENLEVERKRULLEN + 4,75)

TARTAAR €11,-

VAN RODE BIETJES, APPEL EN EEN CRÈME VAN GORGONZOLA

DUNGESNEDEN BOTERVIS €11,-

MET ZOET ZURE GROENTJES EN CITROENMAYONAISE

WARME VOORGERECHTEN

TEMPURA VAN BLACK TIGER GARNAAL €13,-

MET CRÈME VAN GEROOSTERDE PUNTPAPRIKA, BITTERBALLETJES VAN RISOTTO EN BOSUI

OSSENSTAARTBOUILLON €7,-

MET ROOM VAN GROENE KRUIDEN

KREEFTENBISQUE €8,-

MET ROOM VAN KERRIE

HOOFDGERECHTEN

LIMBURGS VARKEN €23,-

MET GELAKT BUIKSPEK, SAUS VAN GEKARAMELISEERDE POMPOEN

DIAMANTHAAS €22,-

MET EEN BITTERBAL VAN DRAADJESVLEES, RODE WIJNSAUS

GEBAKKEN HEILBOT FILET €22,-

MET HAZELNOOT CRUMBLE, HOLLANDAISESAUS

RAVIOLI VAN BOSPADDENSTOELEN €20,-

MET AARDE VAN CHAMPIGNONS EN GEPOCHEERD EI

ROULEAU VAN POLDERHOENDER €23,-

MET GEBAKKEN FOIE DE CANARD, MORILLESAUS

VELUWSE EENDENBORST €22,-

MET VEENBESSEN EN GEKARAMELISEERDE WITLOF

NAGERECHTEN

PARFAIT VAN MANGO €8,-

MET MASCARPONE EN VANILLE

TAARTJE VAN WITTE CHOCOLADE EN MANDARIJN €8,-

MET ROOMIJS VAN KARAMEL

CHEESECAKE €8,-

MET PASSIEVRUCHT, CRÈME VAN WITTE CHOCOLADE EN BASILICUM

KAASPLANKJE €10,-

VAN KAASBOERDERIJ DE OSSENWAARD UIT WERKHOVEN

Reserveer hier!

VUL VRIJBLIJVEND ONDERSTAANDE RESERVERINGSFORMULIER IN