Menu2019-05-08T17:33:48+00:00

MENU VAN DE CHEF

DRIE GANGEN €35,-

VIER GANGEN €40,-

VIJF GANGEN €47,-

VOORGERECHTEN

FILET AMERICAIN VAN KALF €13,-

MET STRUCTUREN VAN MELOEN EN RIVIERKREEFT

CARPACCIO VAN HET HOLLANDS RUND €11,-

MET TRUFFELMAYONAISE EN PARMEZAAN (OPTIONEEL EENDENLEVERKRULLEN + 4,75)

GAZPACHO VAN POMODORI TOMAAT €11,-

MET PARMAHAM EN BASILICUM (KAN OOK VEGETARISCH)

HUISGEROOKTE ZALM €12,-

MET GEMARINEERDE ASPERGES EN DILLE

TARTAAR VAN TONIJN €14,-

MET AVOCADOCRÈME, SESAMMAYONAISE EN KOMKOMMERSORBET

BISQUE VAN KREEFT €8,-

MET KERRIEROOM

HOOFDGERECHTEN

COMBINATIE VAN LAMSBIEFSTUK EN LAMSRACK €24,-

MET WITTE ASPERGES

RUNDERENTRECOTE €24,-

MET KROKANTE GARNAAL EN EEN SAUS VAN DRAGON

DIAMANTHAAS €22,-

MET SAUS VAN RODE PORT

TARTE TATIN VAN RODE UI GEGRATINEERD €20,-

MET LEPELKAAS EN CRUMBLE VAN TOMAAT

ROODBAARS €22,-

MET TOMATENSALSA EN EEN BEURRE BLANC VAN GROENE KRUIDEN

ZEEBAARSFILET €22,-

MET ANTIBOISE EN SAUS VAN KREEFT

NAGERECHTEN

AARDBEIEN ROMANOFF €8,-

MET MERENGUE EN VANILLEIJS

PANNACOTTA VAN KARNEMELK, HANGOP €8,-

MET VANILLE EN AARDBEIENSORBET

CHEESECAKE €8,-

MET COMPOTE VAN ROOD FRUIT EN MANGOSORBET

KAASPLANKJE €10,-

MET DIVERSE SOORTEN KAASJES EN APPELSTROOP

Reserveer hier!

VUL VRIJBLIJVEND ONDERSTAANDE RESERVERINGSFORMULIER IN