Over ons 2018-10-12T17:32:01+00:00

OVER ONS

Een sterk team dat altijd voor u klaar staat!

Over Restaurant de Kleine Holevoet

Restaurant de Kleine Holevoet is het kleine zusje van restaurant hotel De Witte Holevoet,
welbekend in Scherpenzeel en omgeving. Eind december 2017 heeft De Witte Holevoet haar deuren gesloten en een stukje verderop,
aan het Holevoetplein 296 opent de Kleine Holevoet haar deuren. De geschiedenis herhaalt zich. In de oorlog in 1942 werd de Holevoet platgeschoten, zoals zoveel gebouwen destijds in de directe omgeving. De uitbaatster mevrouw Broos is toen met de Holevoet gestopt. Zij is samen met een ober- kelner naar het Holevoetplein 296 gegaan en heeft daar de Holevoet op kleinere schaal voortgezet.

Over het team

Bas Vermeulen, zoon van John & Annelies Vermeulen, voormalige exploitanten van
De Witte Holevoet, is natuurlijk een bekend gezicht bij de gasten van De Witte Holevoet.
Hij heeft zijn nodige ervaringen opgedaan bij o.a. restaurant De Hoefslag*. Hij heeft het
stokje overgenomen van zijn ouders en zal de Kleine Holevoet gaan runnen. U zult hem
zowel achter als voor de kachel aantreffen. Hij kan niet wachten om “oude en nieuwe” gasten
te mogen verwelkomen.

Chef-kok Aron van der Grift heeft 6 jaar gewerkt bij De Witte Holevoet en heeft tevens
werkervaring opgedaan bij o.a, De Gulle Griet, restaurant Bavoort en stages gelopen bij restaurant
Parkheuvel** en Ciel Blue**.
Chef-kok van de Kleine Holevoet is een nieuwe uitdaging voor hem en hij verheugt zich erop
gasten culinair te verwennen met zijn verrassende, pure smaken en creatieve geest.

Reserveer hier!

VUL VRIJBLIJVEND ONDERSTAANDE RESERVERINGSFORMULIER IN