MENU VAN DE CHEF

DRIE GANGEN €37,50

VIER GANGEN €47,50

VIJF GANGEN €57,50

ZES GANGEN €67,50

ZEVEN GANGEN €77,50

ACHT GANGEN €87,50

NEGEN GANGEN €97,50

Vraag naar de mogelijkheden, we houden graag rekening met uw voorkeuren, allergieën of dieet wensen.

VOORGERECHTEN

Steaktartaar €16,50

Met zoetzure groentes, perfect-egg en truffelmayonaise

Paling met paté van foie gras €19,50

Met verschillende bereidingen van biet en aceto balsamico

Geschroeide zeebaars €16,50

Frisse venkel, komkommer en schuim van beurre blanc

Vraag naar de vegetarische mogelijkheden, onze chef zal u culinair verrassen met dagverse (seizoens) producten.

HOOFDGERECHTEN

Filet van hert €29,50

Met jus de veau en verschillende bereidingen van groentes uit het seizoen

(Optioneel met gebakken foie gras de canard 4,75)

Vangst van de dag €28,50

Met buerre blanc en verschillende bereidingen van groentes uit het seizoen

Sukade van rund met gebakken foie gras €29,50

Met jus van rode port en verschillende bereidingen van groentes uit het seizoen

NAGERECHTEN

Dessert van de week €10,50

Wekelijks wisselend dessert van onze patissier

FRANS KAASPLANKJE €14,50

Met vijgenbrood en appelstroop (eventueel ook in een kleine variant te bestellen)

Reserveer hier!

VUL VRIJBLIJVEND ONDERSTAANDE RESERVERINGSFORMULIER IN