MENU VAN DE CHEF

DRIE GANGEN €37,50

VIER GANGEN €45,-

VIJF GANGEN €52,50,-

ZES GANGEN €59,50

ZEVEN GANGEN €67,50,-

Vraag naar de mogelijkheden, we houden graag rekening met uw voorkeuren, allergieën of dieet wensen.

VOORGERECHTEN

Tartaar van Gamba €15,50

Met avocado, zoetzuur tomaatje en koraaltuille

Carpaccio van het Rund  €15,50

Met truffel mayonaise, Parmezaan  (optioneel met eendenlever krullen 4,75)

Vraag naar de vegetarische mogelijkheden, onze chef zal u culinair verrassen met dagverse (seizoens) producten.

HOOFDGERECHTEN

Diamanthaas €26,50

(Optioneel met gebakken foie gras de canard 4,75)

Vis van de dag €26,50

We houden rekening met de dagvangst.

NAGERECHTEN

Dessert van de week €10,50

Wekelijks wisselend dessert van onze patissier

FRANS KAASPLANKJE €14,50

Met vijgenbrood en appelstroop (eventueel ook in een kleine variant te bestellen)

Reserveer hier!

VUL VRIJBLIJVEND ONDERSTAANDE RESERVERINGSFORMULIER IN