Menu van de Chef

Chefs menu 6-gangen


Geschroeide heilbot

Met bereidingen van wortel en crème van soja bonen


Romige kreeften bisque

Met room van saffraan


Vangst van de dag

Wisselende witvis met bereidingen van biet en antiboise


Groene kool

Met rilette van rund, duxelles en oesterzwam jus van eend


Runder entrecote

Met bereidingen van knolselderij en jus van Port


Dessert van de chef

Zoete creatie van de chef


À la carte

Voorgerechten en tussengerechten


Carpaccio €16,-

Met truffelmayonaise, rucola, pittenmix en Parmezaan krokant


Vichyssoise soep €13,-

Met serrano ham

Steak tartaar €16,-

Met eidooier en zoetzure groentes


Kwartelfilet €15,-

Met eendenjus en bereidingen van kool

Hoofdgerechten


Eendenborst €27,-

Met eigen jus en bereidingen van knolselderij

Vangst van de dag €28,-

Met bereidingen van groene kool en beurre blanc

Nagerechten


Dessert van de de chef €12,-


Kaas proeverij €12,-


Arrangementen


Aantal Gangen

Drie gangen €39.-
Vier gangen €49,50
Vijf gangen €57,50
Zes gangen €67,50
Zeven gangen €77,50
Acht gangen €87,50
Negen gangen €97,50
Tien gangen €107,50

Wijn arrangementen

Wijn arrangement per glas € 7,-
half wijn arrangement per glas €4,-

All-in arrangementen

Inclusief wijnarrangement, aperitief, tafelwater, koffie en friandises.

4-gangen All-in € 75,-
5-gangen All-in € 95,-
6-gangen All-in € 115,-
7-gangen All-in € 135,-
8-gangen All-in € 150,-
9-gangen All-in € 165,-
10-gangen All-in € 175,-

Op woensdag en donderdag is het 4-gangen All-in arrangement €60,-

Vraag naar de mogelijkheden, we houden graag rekening met uw voorkeuren, allergieën en dieet wensen