MENU VAN DE CHEF

Maandmenu 6 gangen mei :

Langoustine met pannacotta van langoustine , limoen en bereidingen van tomaat

*

Gevogelte bouillon met een room van paddestoelen

*

Dorade filet met parelgort , saffraan , groene asperge en beurre blanc

*

Veluwse eendenborst met pompoen , ponzu en sinaasappel

*

Kalfswang met kingboleet , witte asperges en daslook

*

Creatie van aardbei en yoghurt

*

DRIE GANGEN €39.-

VIER GANGEN €49,50

VIJF GANGEN €57,50

ZES GANGEN €67,50

ZEVEN GANGEN €77,50

ACHT GANGEN €87,50

NEGEN GANGEN €97,50

TIEN GANGEN €107,50


Wijn arrangement per glas € 7,-

half wijn arrangement per glas €4,-


6-gangen All-in € 115,- (incl. wijnarrangement, aperitief, Tafelwater, Koffie en friandises)

7-gangen All-in € 135,- (incl. wijnarrangement, aperitief, Tafelwater, Koffie en friandises)

8-gangen All-in € 150,- (incl. wijnarrangement, aperitief, Tafelwater, Koffie en friandises)

9-gangen All-in € 165,- (incl. wijnarrangement, aperitief, Tafelwater, Koffie en friandises)

10-gangen All-in € 175,- (incl. wijnarrangement, aperitief, Tafelwater, Koffie en friandises)

Vraag naar de mogelijkheden, we houden graag rekening met uw voorkeuren, allergieën of dieet wensen

VOORGERECHTEN EN TUSSENGERECHTEN

Japanse Steaktartaar €16,-

met gefrituurde eidooier , rettich en gel van oestersaus

Gerookte zalm €17,-

Met komkommer , venkel en limoen mayonaise

Carpaccio van het rund €14,-

Met truffelmayonaise, Parmezaan en rucola

Bisque van krab €10,-

Vraag naar de vegetarische mogelijkheden, onze chef zal u culinair verrassen met dagverse (seizoens) producten.

HOOFDGERECHTEN

Kalfswang €26,-

Met kingboleet, witte asperges en daslook

Flat iron steak €26,-

Met jus van rode wijn, laurier en seizoensgroenten

Parelhoender €24,-

Met sereh, limoenblad en groene asperges

Vis van de dag €24,-

Met seizoensgroenten en buerre blanc

NAGERECHTEN

Creatie van aardbei en yoghurt €10,-

Met limoen sorbet

Koffie parfait €10,-

Met mousse van pure chocolade en dulce leche

Frans kaas plankje €14,-

met vijgenbrood en vijgenjam

Reserveer hier!

VUL VRIJBLIJVEND ONDERSTAANDE RESERVERINGSFORMULIER IN