Menu van de Chef
Chefs menu 6-gangen
Geschroeide heilbot
Met bereidingen van wortel en crème van soja bonen
Romige kreeften bisque
Met room van saffraan
Vangst van de dag
Wisselende witvis met bereidingen van biet en antiboise
Groene kool
Met rilette van rund, duxelles en oesterzwam jus van eend
Runder entrecote
Met bereidingen van knolselderij en jus van Port
Dessert van de chef
Zoete creatie van de chef
À la carte
Voorgerechten en tussengerechten
Carpaccio €16,-
Met truffelmayonaise, rucola, pittenmix en Parmezaan krokant
Vichyssoise soep €13,-
Met serrano ham
Steak tartaar €16,-
Met eidooier en zoetzure groentes
Kwartelfilet €15,-
Met eendenjus en bereidingen van kool
Hoofdgerechten
Eendenborst €27,-
Met eigen jus en bereidingen van knolselderij
Vangst van de dag €28,-
Met bereidingen van groene kool en beurre blanc
Nagerechten
Dessert van de de chef €12,-
Kaas proeverij €12,-
Arrangementen
Aantal Gangen
Drie gangen €39.-
Vier gangen €49,50
Vijf gangen €57,50
Zes gangen €67,50
Zeven gangen €77,50
Acht gangen €87,50
Negen gangen €97,50
Tien gangen €107,50
Wijn arrangementen
Wijn arrangement per glas € 7,-
half wijn arrangement per glas €4,-
All-in arrangementen
Inclusief wijnarrangement, aperitief, tafelwater, koffie en friandises.
4-gangen All-in € 75,-
5-gangen All-in € 95,-
6-gangen All-in € 115,-
7-gangen All-in € 135,-
8-gangen All-in € 150,-
9-gangen All-in € 165,-
10-gangen All-in € 175,-
Op woensdag en donderdag is het 4-gangen All-in arrangement €60,-
Vraag naar de mogelijkheden, we houden graag rekening met uw voorkeuren, allergieën en dieet wensen