OVER ONS

Een sterk team dat altijd voor u klaar staat!

Over Restaurant de Kleine Holevoet

Restaurant de Kleine Holevoet is het kleine zusje van restaurant hotel De Witte Holevoet,
welbekend in Scherpenzeel en omgeving. Eind december 2017 heeft De Witte Holevoet haar deuren gesloten en een stukje verderop,
aan het Holevoetplein 296 opent de Kleine Holevoet haar deuren. De geschiedenis herhaalt zich. In de oorlog in 1942 werd de Holevoet platgeschoten, zoals zoveel gebouwen destijds in de directe omgeving. De uitbaatster mevrouw Broos is toen met de Holevoet gestopt. Zij is samen met een ober- kelner naar het Holevoetplein 296 gegaan en heeft daar de Holevoet op kleinere schaal voortgezet.

Over het team

Bas Vermeulen, zoon van John & Annelies Vermeulen, voormalige exploitanten van de Witte Holevoet is in 2018 begonnen met het zusje van de Witte Holevoet, genaamd ‘de Kleine Holevoet’

Bas heeft sinds Juni 2021 ‘de Kleine Holevoet’ overgedragen aan Rick van Breugel.
Het concept blijft onveranderd, Rick van Breugel zal als sommelier en samen met het team vol passie en enthousiasme onze gasten blijven verwennen tijdens een culinaire beleving.

Chef-kok Aron van der Grift heeft 6 jaar gewerkt bij De Witte Holevoet en heeft tevens
werkervaring opgedaan bij o.a, De Gulle Griet, restaurant Bavoort en stages gelopen bij restaurant
Parkheuvel** en Ciel Blue**.

Reserveer hier!

VUL VRIJBLIJVEND ONDERSTAANDE RESERVERINGSFORMULIER IN